Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Πόι: "Είχαμε ανάγκη την μεγάλη νίκη"


Ο Πόι της Ξάνθης πανηγυρίζει Ο Μάουρο Πόι, ο παίκτης που σημείωσε το γκολ της Σκόντα Ξάνθης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, μίλησε την Τρίτη για την επιτυχία της ομάδας του, τονίζοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι ικανό για να αλλάξει προς το καλύτερο φυσικά, την ψυχολογία όλης της ομάδας, ενόψει της συνέχειας.

"Σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο την οποία είχαμε ανάγκη για πολλούς λόγους. Το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου καλό καθώς πέρα από την άσχημη βαθμολογική θέση που είχαμε δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό στεναχώρησε εμάς αλλά και φυσικά τους φιλάθλους μας", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για την αξία της νίκης: "Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα μας δώσουν την ψυχολογική ώθηση ώστε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή του πρωταθλήματος η οποία θα μας βοηθήσει ώστε να διορθώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόσφατα έχει έρθει ο κ. Ματζουράκης που προσπαθεί να περάσει νέα πράγματα στην ομάδα, νέα φιλοσοφία και αυτό θέλει χρόνο".

Παράλληλα αναφέρθηκε στο φιλικό με την Αιντραχτ Φρανγκφούρτης: "Υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με την Αιντραχτ Φρανκφούρτης και αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που συμμετέχει σε ένα από το κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει θα απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου. Εύχομαι να έρθουν και εμείς οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε".

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Παπαδημητρίου, Λουτσιάνο και Φλίσκας ένοιωθαν ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην προπονηθούν την Τρίτη χωρίς πάντως να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: