Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Επεισόδιο Σισέ - Μετίν!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η ένταση που υπήρξε σε κάποια στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου ανάμεσα στον Σισέ και τον Μετίν είχε και συνέχεια στα αποδυτήρια. Εκεί ο Τούρκος μέσος της Λάρισας πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο Αντε Ρουκάβινα εμφανίστηκε βέβαιος για την κατάκτηση του τίτλου μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λάρισα: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράρουμε συνέχεια, όπως αποδείξαμε για άλλη μια φορά σήμερα. Έχουμε κερδίσει όλους τους αντιπάλους μας μέχρι στιγμής και είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε ικανοί να μείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε φέτος το τρόπαιο του πρωταθλητή και ανυπομονώ να το γιορτάσουμε, σε φιέστα, με τους φιλάθλους μας».

Ο Λουκάς Βύντρα τόνισε: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Έτυχε να σκοράρω εγώ σήμερα το πρώτο γκολ. Στόχος μας είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, όπως και αυτό που ακολουθεί με την Καβάλα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκες».

Τέλος ο Ματίας Μπιάρσμιρ σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά τυχεροί. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα και μετά το πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου πετύχαμε 3 γκολ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Είμαστε Παναθηναϊκός και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: