Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Στις 3 Δεκεμβρίου ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ


Το σήμα της Σούπερ Λίγκα Στις 3 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, όπου θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, μετά την παραίτηση του Νίκου Θανόπουλου. Βασικός υποψήφιος δεν υπάρχει, αφού κανείς δεν έχει "ανοίξει τα χαρτιά του".

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης του Πανιωνίου, στις αρχές της εβδομάδας αποκάλυψε ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάρει την θέση, ενώ ο Απόστολος Παπουτσάκης του Εργοτέλη, έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος μόνο αν έχει την συμπαράσταση των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και αν δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος.

Στάση αναμονής τηρούν, τόσο ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης, όσο και ο Γιάννης Κομπότης του Λεβαδειακού, ενώ για την ώρα τουλάχιστον δεν προβλέπεται να υπάρξει κάποια έκπληξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: "Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου - Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

2. Υπογραφή τροποποίησης της από 23/04/2009 "Εξωεταιρικής Συμφωνίας μεταξύ Super League και ΠΑΕ που συμμετέχουν σε Συμβάσεις Συλλογικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων".

3. Παρουσίαση Οικονομικών θεμάτων.

4. Οικονομική ενίσχυση οικογένειας Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

5. Διάφορα".

Στο μεταξύ, η πειθαρχική επιτροπή ανακοίνωσε τις ακόλουθες ποινές: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα τωνν φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Αρης- Γ.Κολτσίδας και ΠΑΕ Πανιώνιος αναβλήθηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: