Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ντούσαν: «Εχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μεγάλη κρίση διανύει το βοσνιακό ποδόσφαιρο, μετά και την παραίτηση του Τσίρο Μπλάζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης παραιτήθηκε την Πέμπτη, μετά τις δηλώσεις του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, ο οποίος είπε ότι δεν θα ξανά αγωνιστεί στην Εθνική όσο θα κάθεται ο Μπλάζεβιτς στον πάγκο.

Θέση για το παραπάνω συμβάν πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ερωτηθείς για τα όσα έγιναν και την κόντρα Μισίμοβιτς-Μπλάζεβιτς, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής.

«Είναι πολύ δύσκολο να συζητήσουμε για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην ομοσπονδία, καθώς δεν γνωρίζω πως ακριβώς δουλεύει. Αν αληθεύει το γεγονός ότι ένας παίκτης δεν παίζει στην Εθνική μέχρι να παραιτηθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός, είναι τραγικό. Είναι ανεπίτρεπτο να διώχνει τον προπονητή ένας παίκτης. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν σε ομάδες».

Κληθείς να απαντήσει αν θα αναλάμβανε τις τύχες της Εθνικής ομάδας της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, ο Ντούσκο απέφυγε να απαντήσει άμεσα: «Φυσικά και θα ήταν μεγάλη τιμή για τον καθένα να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αν μου γινόταν μια πρόταση στο μέλλον και δεν ήμουν δεσμευμένος, τότε θα το συζητούσα σε άλλη βάση. Εξαρτάται από το τάιμινγκ», είπε ο τεχνικός της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: