Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Σαμαράς: «Το κλειδί είναι ο Ρεχάγκελ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι η Εθνική Ελλάδας έχει έναν πολύ δυναμικό προπονητή, ο οποίος προσφέρει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας επιθετικός της Σέλτικ, Γιώργος Σαμαράς μιλώντας στη «Daily Record» για την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ.

Και συνέχισε: «Είναι επικεφαλής της ομάδας από το 2001 και την έχει πάει σε δύο ευρωπαϊκά, ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών και τώρα στο Μουντιάλ. Είναι μια ηγετική φυσιογνωμία και δουλεύει με μεγάλη επιτυχία σε μια χώρα (σ.σ.: Ελλάδα) που το πρωτάθλημά της δεν βοηθά πολύ την Εθνική ομάδα από πλευράς έμψυχου δυναμικού».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα συναισθήματα μετά τη λήξη του αγώνα στην Ουκρανία: «Όταν η Εθνική κατέκτησε το Euro 2004, η χώρα μου έπρεπε να εκμεταλλευθεί την επιτυχία, αλλά δεν έκανε όσα έπρεπε. Η Εθνική Ελλάδας είναι τρεις κλάσεις πάνω σε σχέση με οποιονδήποτε ελληνικό σύλλογο και αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί από τους παίκτες αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Αυτοί οι παίκτες φέρνουν μια διαφορετική νοοτροπία και δυναμική μέσα στην ομάδα. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πώς ένιωσα όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο Ντόνετσκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: