Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μπενίτεθ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στο πλευρό του προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ, παρά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από τη φάση των «16» του Champions League, στάθηκε ο Πέπε Ρέινα. Ο 49χρονος τεχνικός των «κόκκινων» τελεί υπό αμφισβήτηση τόσο από τον Τύπο όσο και από τους οπαδούς του αγγλικού συλλόγου. Ο έμπειρος γκολκίπερ "έπλεξε" το εγκώμιο του 49χρονου τεχνικού, εκφράζοντας παράλληλα και την εκτίμησή του προς τον Φερνάντο Τόρες.

«Ο Μπενίτεθ χαίρει της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης όλων των παικτών. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που γνωρίζει τον τρόπο να βγάζει τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες του. Έχει οδηγήσει τη Λίβερπουλ σε πολύ σημαντικές επιτυχίες και θα συνεχίσει να το κάνει. Όταν, ωστόσο, λειτουργεί υπό πίεση, τότε είναι που μπορεί να αποδώσει καλύτερα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι οπαδοί της ομάδας γνωρίζουν ότι τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Χρειάζεται να σταθούμε λίγο πιο τυχεροί για να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό μας επίπεδο. Μάλιστα, είχαμε και πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα φέτος, όπως του Φερνάντο Τόρες, του Γιόσι Μπεναγιούν και του Άλμπερτ Ριέρα».

Αναφορικά με τον συμπαίκτη του, Φερνάντο Τόρες και το πόσο σημαντική ήταν η απουσία του διεθνή Ισπανού στράικερ για τους «κόκκινους», ο 27χρονος γκολκίπερ τόνισε: «Όλοι ξέρουμε ότι ακόμη και όταν ο Τόρες είναι 70% έτοιμος , είναι καλύτερος από πολλούς άλλους επιθετικούς στον πλανήτη που βρίσκονται στο 100%. Η Λίβερπουλ έχει δύο πρόσωπα. Είναι άλλη ομάδα με τον Τόρες στο δυναμικό της και άλλη χωρίς αυτόν. Είναι ένας παίκτης που εμπνέει σεβασμό ακόμη και από τους αντιπάλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: