Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ντάλα Μπόνα: «Θα πληρώνομαι όταν παίζω»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πάνω στη γη, ασπάζονται την άποψη ότι εργάζομαι άρα πληρώνομαι. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, υπάρχει πάντα και η αντίθετη πλευρά. Ο Σαμ ντάλα Μπόνα, ενστερνίζεται κάτι διαφορετικό. «Πληρώνομαι όταν θα αρχίζω να παίζω».

Ο Ιταλός χαφ συναντήθηκε με τον Ηλία Πουρσανίδη, με αφορμή την πορεία της αποθεραπείας του - ανεξαρτήτως του παραπτώματος του και της ποινής που θα του επιβληθεί και κατάφερε να τον αφήσει άφωνο.

Ο διευθυντής της ΠΑΕ, θέλησε να κάνει κάποιες συστάσεις στον 28χρονο μέσο, λέγοντας ότι «έχεις ευθύνες έναντι της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο. Μας ενδιαφέρει να είσαι καλά και να κατορθώσεις να προσφέρεις στην ομάδα», ενώ η απάντηση που δέχτηκε από τον Ιταλό ποδοσφαιριστή ήταν κάτι λιγότερο από αναμενόμενη «επειδή αναγνωρίζω ότι είναι μεγάλη η περίοδος στην οποία δεν έχω καταφέρει να βοηθήσω, ζητώ να μην πληρώνομαι για όσο διάστημα διαρκεί αυτή η κατάσταση και να αρχίσω να πληρώνομαι με βάση το συμβόλαιό μου από το χρονικό σημείο εκείνο κατά το οποίο θα αρχίσω να αγωνίζομαι και να βοηθώ την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: