Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ - Μέσα ο Βιεϊρίνια έξω ο Σορλέν


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά χωρίς τον Ολιβιέ Σορλέν θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων». Ο Γάλλος δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση καθώς έμεινε κλινήρης στο σπίτι του, λόγω υψηλού πυρετού και τέθηκε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Ένωση.

Το νέο δεν ήταν και τόσο ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, που τουλάχιστον είδε τον Βιεϊρίνια (χθες είχε πυρετό) να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεση του. Εκτός ομάδας ακόμα παραμένουν ο τραυματίας Φιλομένο και ο Μπιζέρα, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το ματς του «ΟΑΚΑ». Μετά το πέρας της, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή.

Αυτή την απαρτίζουν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: