Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Πρώτη επίσκεψη του Alonso στο Maranello



To Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και στη Ferrari έχει ήδη ξεκινήσει η εποχή Alonso.

O Ισπανός που ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα και στους σπόνσορές της, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 6/11 στο Maranello όπου για πρώτη φορά επισκέφθηκε τη βάση της Scuderia.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της Gestione Sportiva όπου είχε συνάντηση με τον αγωνιστικό διευθυντή, Stefano Domenicali, αλλά και με μηχανικούς και τεχνικούς με τους οποίους θα συνεργάζεται από του χρόνου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την αεροδυναμική σήραγγα της Ferrari όπου είδε το νέο μονοθέσιο που θα έχει στη διάθεσή του, ενώ οι τεχνικοί του πήραν τα μέτρα για το κάθισμα του στο κόκπιτ.

Η επίσκεψη του δύο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και πριν αποχωρήσει από το Maranello, συναντήθηκε για περίπου ένα μισάωρο με τον πρόεδρο της Ferrari, Luca di Montezemolo ο οποίος τον καλωσόρισε στην ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είχε την ευκαιρία να κάνει και κάποιους γύρους στην πίστα του Fiorano οδηγώντας μια Ferrari 458 Italia μιας και ακόμα δεν μπορεί να οδηγήσει μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: