Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Τρεζεγκέ: "Δεν περίμενα να φτάσω τον Σίβορι"


Το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ στο ευρύ 5-2 της Γιουβέντους επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο ήταν ιστορικό, καθώς έπιασε τον Αργεντινό Ομάρ Σίβορι στην πρώτη θέση του πίνακα των ξένων σκόρερ των "μπιανκονέρι" με 167 τέρματα, με τον "Τρεζεγκόλ" να μην κρύβει τη χαρά του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, πέτυχα έναν πολύ σημαντικό προσωπικό στόχο, το να φτάσω τον Ομάρ Σίβορι δεν είναι κάτι που περίμενα όταν ήρθα στη Γιουβέντους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 32χρονος Γάλλος φορ και πρόσθεσε:

"Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι κάναμε ένα έξοχο ματς, δείξαμε ότι ξαναβρήκαμε την θέληση και ότι είμαστε σκληροί.

Είμαστε χαρούμενοι, λίγο κουρασμένοι επίσης επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο βαρύς, αλλα στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό ματς".

Σε ερώτηση δε για το αν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν να είναι μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ της "βέκια σινιόρα" με έξι τέρματα, απάντησε:

"Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προετοιμάστηκα καλά, δούλεψα πολύ, δυστυχώς οι συμπαίκτες μου υπέστησαν πολλούς τραυματισμούς, είχα επίσης την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Δουλεύω πολύ, είμαι χαρούμενος, είναι μία εκδίκηση μετά από αυτό που συνέβη πέρυσι, πρώτα ο τραυματισμός, μετά οι επιλογές του προπονητή που με άφησαν εκτός ομάδας.

Για μένα αυτή είναι χρονιά εκδίκησης και είμαι πολύ χαρούμενος επειδή αισθάνομαι καλά, η ομάδα πηγαίνει καλά, έχει ένα πολύ δυνατό γκρουπ και αν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου.

Το πρωτάθλημα; Πιστεύουμε σε αυτό, πρώτα πρέπει να βρούμε σταθερότητα, έχουμε 15 ημέρες να δουλέψουμε, και με την επιστροφή των λίγων τραυματιών ξεκινάει μία σημαντική περίοδο για μας. Το σημαντικότερο είναι ότι δείξαμε σήμερα πως επιστρέψαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: