Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Επιστροφή στις νίκες για Γιουβέντους

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, που επικράτησε της Αταλάντα με το εμφατικό 5-2 στο Μπέργκαμο, για την 12η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η "Μεγάλη Κυρία" με τη νίκη της αυτή μείσωσε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, με την πρωτοπόρο Ιντερ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Χωρίς νικητή και τέρματα ολοκληρώθηκε το άλλο ματς της ημέρας, μεταξύ Κατάνια και Νάπολι.

Αποφασισμένη να φύγει με τον τρίποντο της νίκης, η Γιουβέντους μπήκε στο Μπέργκαμο ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Χρειάστηκε να περάσουν 36 λεπτά για να το πετύχει, ωστόσο ο Καμορανέζι το έπραξε δύο φορές, τόσο στο 36ο όσο και στο 37ο λεπτό, βάζοντας γερές βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Στην επανάληψη, ο Βαλντές έβαλε ξανά στο ματς την Αταλάντα με γκολ στο 51ο λεπτό, για να απαντήσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φελίπε Μέλο γράφοντας το 3-1 για την "Κυρία". Οι γηπεδούχοι σκόραραν εκ νέου στο 71` κάνοντας το ματς... ροντέο, με τη Γιουβέντους να το "καθαρίζει" τελικά στο τελευταίο πεντάλεπτο, χάρη στα γκολ των Τρεζεγκέ (85`) και Ντιέγκο (87`) που σφράγισαν τη μεγάλη νίκη με μια μεγάλη εμφάνιση.

Ολα στο μηδέν
Στο ματς που προηγήθηκε και άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, Κατάνια και Νάπολι αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην έδρα της πρώτης, με τη Νάπολι να μένει στην πέμπτη θέση με 18 βαθμούς και την Κατάνια στην 19η με οκτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: