Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Έμπορος κοκαΐνης ο πατέρας του Τζον Τέρι!


Την ώρα που ο Τζον Τέρι προετοιμάζεται με την Τσέλσι για το αποψινό μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οικογενειακή του γαλήνη απειλείται από ένα δημοσίευμα-σοκ της "New of the World".

Και αυτό γιατί όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ο πατέρας του Τζον Τέρι πούλησε την περασμένη Πέμπτη κοκαΐνη σε μπαρ του Έσεξ σε άνθρωπο της εφημερίδας που του παρουσιάστηκε ως πελάτης για λογαριασμό κάποιου άλλου, με την εβδομαδιαία εφημερίδα να παρουσιάζει μάλιστα (πέρα από το ρεπορτάζ) και βίντεο-ντοκουμέντο με την παράνομη συναλλαγή.

Ο 55χρονος πατέρας του διεθνούς Άγγλου άσου, Τεντ Τέρι, έδωσε στον "πελάτη" τρία γραμμάρια κοκαΐνης στην τουαλέτα του μπαρ με αντάλλαγμα 40 λίρες, και αφού τον διαβεβαίωσε πως το εμπόρευμα που του προμήθευσε είναι απόλυτα ελεγμένο και καθαρό, τον παρακάλεσε να μην αναφέρει πουθενά την συγγένεια εξ αίματος που έχει με τον Τζον Τέρι.

"Αυτό είναι μόνο ανάμεσα σε μένα και σε σένα. Μην πεις στο αφεντικό σου ότι είμαι ο πατέρας του Τζον Τέρι. Δεν μπορώ αυτό να το έχω πίσω μου, δεν λέω ότι θα πουν κάτι, όμως ποτέ δεν ξέρεις", είπε εμπιστευτικά στον υποτιθέμενο αγοραστή, με την αποκάλυψη όμως αυτή της εφημερίδας να έρχεται τώρα να σοκάρει όλη την κοινή γνώμη.

Να σημειωθεί πως αυτό το σκάνδαλο είναι ένα ακόμα "χτύπημα" για τον Τζον Τέρι, επτά μήνες μετά την σύλληψη της μητέρας του για κλοπή σε εμπορικό κατάστημα, με την αξία των κλεμμένων προϊόντων να φτάνει τις 800 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: