Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Oλυμπιακός: Οργή για την διαιτησία!


Στον Ολυμπιακό βράζουν τις τελευταίες ώρες με την διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα βγει ανακοίνωση κατά αυτής. Ωστόσο ενδέχεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης ν'... αναλάβει δράση και ν' επισκεφθεί εκ νέου τα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί εντόνως. Τριήμερο ρεπό δόθηκε στους παίκτες.

Ανακοίνωση μπορεί να μην βγει, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν γι' αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Ηρακλή ελέω του ακυρωθέντος γκολ! «Ο Γιάννης Μώραλης τα είπε όλα με την δήλωσή του. Εμείς τι άλλο να πούμε; Κάτι που είδε όλη η Ελλάδα; Όταν σου ακυρώνει ένα δεύτερο γκολ σε τόσο καθοριστικό σημείο και ενώ το τέρμα αυτό είναι καθαρό τι άλλο πρέπει να γίνει; Έπρεπε να είχαμε κερδίσει!», έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Υπάρχει πάντως η πιθανότητα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης ν'... αναλάβει δράση και ν' επισκεφθεί εκ νέου τα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί εντόνως. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Τρεις μέρες ξεκούρασης

Στον Ολυμπιακό δεν θα υπάρξει ούτε σήμερα, ούτε αύριο αλλά ούτε και την Τρίτη προπόνηση. Και αυτό διότι δόθηκε τριήμερο ρεπό στους παίκτες της ομάδας. Ο Ζίκο θα τους περιμένει για προπόνηση την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: