Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Εύσημα Κωφίδη και Βέλλιο!


Με χαμόγελα, πειράγματα και αρκετή όρεξη διεξήχθη σήμερα η προπόνηση των «κυανολεύκων». Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης Απόστολος Βέλλιος. Το γκολ που πέτυχε ο νεαρός επιθετικός στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον έφερε στο επίκεντρο ενώ ο Σάββας Κωφίδης απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση.

Η σημερινή προπόνηση είχε χαρακτήρα χαλαρώματος για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα. Ο Μπόσνιακ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και, με βάση το γεγονός της διακοπής της αγωνιστικής δράσης, αναμένεται να είναι έτοιμος για την επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. Ενοχλήσεις από ελαφρύ τραύμα στον τετρακέφαλο αισθάνεται ο Παπαστεριανός που ξεκίνησε τη φυσιοθεραπεία ωστόσο η διακοπή κάνει το ιατρικό επιτελείο να μην ανησυχεί, ενώ ο Γιάκομπ συνέχισε να ταλαιπωρείται από μία ίωση.

Αδειούχοι είναι οι Κοβαλέφσκι (μετέβη στην Πολωνία και αναμένεται την Πέμπτη 12/11), Κονέ και Ηλιάδης, με τους δύο τελευταίους να έχουν παραμείνει στην Αθήνα για προσωπικές υποχρεώσεις τους και να αναμένονται κανονικά στην επόμενη προπόνηση.
Οι παίκτες του Ηρακλή θα επανέλθουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης καθώς αύριο θα έχουν ρεπό.

Αδικαιολογήτως απών ο Ντάλα Μπόνα

Το ραντεβού για την ομάδα του Ηρακλή σήμερα ήταν προγραμματισμένο για τις 12.00 και ενώ όλοι οι παίκτες έδωσαν κανονικά το παρόν αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα. Ο Ιταλός όφειλε να βρίσκεται κανονικά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για την προπόνηση της ομάδας όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ αλλά ούτε και ενημέρωσε.

Οι εξελίξεις στο ζήτημα του 28χρονου μέσου αναμένεται να είναι άμεσες καθώς εδώ και τρεις μήνες δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει κάποια βοήθεια και σε συνάρτηση με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: