Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

«Κλειστά» χαρτιά από Ρεχάγκελ


Ως ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, όπως τα πολλά που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ελλάδος, αντιμετωπίζει ο Ότο Ρεχάγκελ την δεύτερη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, όπως ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου, στην οποία τόνισε πως αν χαθεί η πρόκριση δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου.

Ο Γερμανός τεχνικός αν και ρωτήθηκε επιμόνως για τα αγωνιστικά πλάνα του, δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι, ωστόσο τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ευέλικτοι και να εφαρμόσουν τις εντολές του μέσα στο γήπεδο.

«Είναι το δεύτερο ημίχρονο των δύο παιχνιδιών. Θα δούμε αύριο αν τα καταφέρουμε και θα επιστρατεύσουμε το 100%. Είναι παιχνίδι που όλα παίζονται σε 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε ψυχικά υγιείς», ανέφερε αρχικά ο Ρεχάγκελ και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουν οι παίκτες φλόγα μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι στο ματς, για να αποφύγουμε την τακτική του αντιπάλου και οι παίκτες να εφαρμόσουν τις εντολές μου στο γήπεδο».

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι σχολίασε: «Το καλό από το πρώτο ματς είναι ότι δεν είχαμε νέους τραυματισμούς. Αντιμετωπίσαμε πάντως προβλήματα στην άμυνα».

Για αλλαγές στην ενδεκάδα ανέφερε: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω αλλαγές. Θα κάνουμε προπόνηση και θα δούμε. Το πρόβλημα μας είναι ο Αβραάμ και θα περιμένουμε να δούμε αν είναι έτοιμος».

Τέλος σε ερώτηση για την κρισιμότητα του αγώνα απάντησε: «Έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια πολλά σημαντικά ματς και το αυριανό είναι ένα ακόμη τέτοιο. Ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως το τέλος του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: