Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Βέλλιος: «Η ομάδα κέρδισε το βραβείο»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η ανάδειξη του Απόστολου Βέλλιου σε MVP της 10ης αγωνιστικής (93,8%) ήταν η αφορμή για να παραλάβει σήμερα από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και νυν γενικό αρχηγό του Ηρακλή, Μανώλη Τουμπόλου, το βραβείο του πολυτιμότερου.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα πολύ καλά λόγια του κ. Τουμπόγλου και για τους ανθρώπους που μας ψήφισαν. Η ομάδα κέρδισε αυτό το βραβείο καθώς το γκολ ήταν απόρροια συλλογικής ενέργειας. Το γκολ έχει δουλευτεί στην προπόνηση. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, την δεύτερη οικογένεια μου που είναι η ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Ενόψει της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο αρκέστηκε να σχολιάσει: «Το ματς με τον Ατρόμητο είναι πολύ δυνατό και θα μπούμε με πάθος για τη νίκη». Σε σχετική ερώτηση για τον άδικο χαμό του συναδέλφου του, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ο νεαρός ποδοσφαιριστής επεσήμανε: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Ντε Νίγκρις».

Τουμπόγλου: «Μας γεμίζει ελπίδες»

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή ήταν αυτός που παρέδωσε το βραβείο στον νεαρό σκόρερ του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Έχω την χαρά να βραβεύσω τον MVP της προηγούμενης αγωνιστικής. Το ευχάριστο είναι πως είναι ένα νεαρό παιδί που γεννήθηκε το 92΄ και αυτό μας γεμίζει ελπίδες για το μέλλον ελπίζοντας να μας δώσει αρκετές χαρές και να υπάρξουν περισσότερες βραβεύσεις.

Μιλήσαμε, μιλάμε και θα μιλάμε καθημερινά με τον Απόστολο τι θα πρέπει να προσέχει ώστε να έχει καλή πορεία. Είμαι βέβαιος πως με την σκληρή δουλειά που κάνει θα έχει επιτυχία». Ο Μανώλης Τουμπόγλου σχετικά με το ανεπίσημο ντεμπούτο του σχολίασε: «Η ανεπίσημη παρουσία μου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν για μπω στο κλίμα αν και σε κάποια πηγαδάκια σχολιάστηκε πως ίσως ήταν γουρλίδικη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: