Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μόνο πρόστιμο στον Ντάλα Μπόνα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να απολογηθεί ο Σαμουέλε ντάλα Μπόνα ενώπιον της διοίκησης του Ηρακλή προκειμένου να εξηγήσει για ποιο λόγο απουσίαζε πέντε μέρες χωρίς άδεια στην Ιταλία. Οι «κυανόλευκοι» έχουν αποφασίσει να μην καταγγείλουν στη FIFA το γεγονός κάτι που δείχνει πως έχουν την πρόθεση να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον 28χρονο μεσοαμυντικό. Ωστόσο είναι σίγουρο πως θα επιβληθεί στον Ιταλό παίκτη πρόστιμο για την συμπεριφορά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Αύγουστο που έχει έρθει ο Ντάλα Μπόνα στη Θεσσαλονίκη δεν έχει αποδώσει αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι του «Γηραιού». Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί μέσα σε τρεις μήνες μόνο 47΄ λεπτά και δεν έχει βελτιώσει καθόλου την αγωνιστική του κατάσταση, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που του δίνουν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης γιατί πιθανόν να είναι η τελευταία. Ο Ιταλός μεσοαμυντικός θα είναι στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με την τενοντίτιδα.

Συνεχίζουν το ταξίδι της αναζήτησης

Επόμενος σταθμός για τους Ηλία Πουρσανίδη και ο Νίκο Νεντίδη είναι η Πορογαλία. Ο τεχνικός διευθυντής και ο σκάουτερ του Ηρακλή είδαν παιχνίδια στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Σεγούντα Ντιβιζίον εξετάζοντας από κοντά τις περιπτώσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν. Σήμερα συνεχίζοντας το ταξίδι τους στην Ιβηρική Χερσόνησο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα των Ελπίδων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πορτογαλία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα όπου θα ενημερώσουν το Σάββα Κωφίδη για τα συμπεράσματα που έβγαλαν, ενώ αναμένεται να κάνουν άλλα δύο μεταγραφικά ταξίδια μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Εξελίξεις στο γηπεδικό

Προσφορά κατέθεσαν πέντε εταιρίες για την επιλογή συμβούλου που θα έχει ρόλο να υποστηρίξει τον επενδυτή που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου του Ηρακλή στη Μίκρα. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για το πότε θα αξιολογήσει τις προτάσεις: «Η επιτροπή αξιολόγησης συμβούλου για την υποστήριξη του Γ.Σ. Ηρακλής στην ανάδειξη επενδυτή για την κατασκευή και λειτουργία των νέων γηπεδικών εγκαταστάσεών του στην περιοχή της Μίκρας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού, η οποία περιελάμβανε τον έλεγχο των δικαιολογητικών των πέντε εταιρειών, συμπράξεων εταιρειών που κατέθεσαν φακέλους συμμετοχής. Τα δικαιολογητικά βρέθηκαν σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διακήρυξη του διαγωνισμού. Έπειτα από αυτό κι αφού παρέλθει η προθεσμία που προβλέπει η διακήρυξη, η επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για την εξέταση και βαθμολόγηση των φακέλων των τεχνικών προσφορών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: