Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Συμφωνία ως το τέλος της χρονιάς ΠΑΟΚ με Λάζαρο Παπαδόπουλο!


Μεταγραφικό «μπαμ» έκανε ο ΠΑΟΚ ο οποίος απέκτησε μέχρι το τέλος της χρονιάς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο!

Ο «Δικέφαλος» έκανε μία εντυπωσιακή κίνηση, η οποία όμως εμπεριέχει... μπόλικη ουσία, αφού ήταν εμφανές το πρόβλημα που αντιμετώπιζε μέσα στη ρακέτα. Ο 29χρονος σέντερ ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του οποίου τις τελευταίες μέρες έκαναν αλλαγή πλεύσης και από πόιντ γκαρντ έψαχναν ψηλό. Για την ακρίβεια... τον είχαν μέσα στα πόδια τους, αφού ο «Λάζος» προπονούνταν στο κλειστό της Πυλαίας τον τελευταίο καιρό.

Πριν από λίγες μέρες, ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον Ελληνα άσο, ο οποίος όμως απέρριψε την πρόταση. Τελικά επιφανείς φίλοι της ομάδας κάλυψαν όλο το συμβόλαιο του παίκτη ώστε να μην επιβαρυνθεί το μπάτζετ της ΚΑΕ και το «φλερτ» έγινε «γάμος». Πλέον, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν αγώνα δρόμου για να έρθει η ελευθέρας του παίκτη από την Ιταλία, ώστε ο Παπαδόπουλος να αγωνιστεί στον αυριανό (18/11) αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί η αξιοθαύμαστη κίνηση του Παπαδόπουλου, ο οποίος θα διαθέσει όλα τα χρήματα του φετινού συμβολαίου του στο "Χαμόγελο του παιδιού"και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ)

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Υστερα από επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή, όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού", αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ). Επίσης το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και ομάδας της Ευρωλίγκα και τα καθαρά έσοδα από αυτό το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στον ΟΣΕΚΚ», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ευχαριστώ» ΠΑΟΚ σε επιφανείς φιλάθλους

Μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του Παπαδόπουλου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους επιφανείς φίλους της ομάδας οι οποίοι κάλυψαν το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου.

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους επιφανείς φίλους της ομάδας, που προσφέρθηκαν να καλύψουν όλο το συμβόλαιο του Λάζαρου Παπαδόπουλου, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση της ΚΑΕ και το έπραξαν με αφορμή την επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή να διαθέσει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στον ΟΣΕΚΚ και αιτία την αγάπη του για την ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: