Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ουζουνίδης: «Δεν ήξερα πως είχε πρόβλημα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.,

Οι απόψεις για την υγεία του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, που έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή, διίστανται, καθώς Τούρκοι γιατροί υποστηρίζουν πως είχαν πει στον Μεξικανό για το πρόβλημα στην καρδιά του, ενώ η πλευρά της Λάρισας επαναλαμβάνει πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης δεν έδειξαν το παραμικρό.

Άγνοια για το πρόβλημα στην καρδιά του παίκτη, εξέφρασε και ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις που έκανε στη μεξικανική εφημερίδα «Record»: «Δεν γνώριζα ότι ο Ντε Νίγκρις είχε οποιοδήποτε πρόβλημα τέτοιας φύσης. Όταν ήρθε στην ΑΕΛ πέρασε από εξετάσεις και έχουμε όλα τα αποτελέσματα που δείχνουν ότι μπορούσε να παίζει ποδόσφαιρο, δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το αντίθετο, όπως βεβαίωσαν και οι γιατροί. Πραγματικά, δεν γνωρίζω τι έγινε».

Όσο για τον χαμό του παίκτη...; «Πρόκειται για μεγάλη απώλεια και για εμάς και για το ποδόσφαιρο και, βέβαια, κυρίως για την οικογένειά του, αφού αφήνει πίσω του μία νέα σύζυγο και ένα πεντάχρονο κοριτσάκι. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, ήθελε να παίξει μπάλα και φιλοδοξούσε να παίξει και στην εθνική της χώρας του», κατέληξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: