Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Η FIFA λέει "ναι" στην πορνεία στη Ν.Αφρική!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Είθισται στη χώρα που φιλοξενείται κάθε τέσσερα χρόνια η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου να υπάρχει σεξουαλική... επανάσταση ελέω των καραβανιών των φιλάθλων που συρρέουν από κάθε γωνιά του πλανήτη και όλα δείχνουν πως η Νότια Αφρική δεν θα αποτελέσει εξαίρεση τον κανόνα.

Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της καθολικής εκκλησίας στη Νότια Αφρική, την ώρα που η εκκκλησία κάνει αγώνα από την πλευρά της ενάντια στον ιό του Aids, η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ασκεί εδώ και καιρό πιέσεις στην κυβέρνηση της χώρας για την αποποινικοποίηση της πορνείας ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Η μεγαλύτερη ανησυχία πηγάζει από μία πιθανή έκρηξη της πορνείας που θα επέφερε μία μεγάλη αύξηση της εξάπλωσης του ιού του Aids.

Μου φαίνεται πως η FIFA πιέζει την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής να αποποινικοποιήσει την πορνεία", τόνισε με δηλώσεις του ο καρδινάλιος του Ντούρμπαν, Φοξ Νάπιερ, και πρόσθεσε:

"Η καθολική εκκλησία συνεργάζεται με την κυβέρνηση και τους άλλους οργανισμούς ενόψει του Μουντιάλ 2010.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ξεκινήσει μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης και προστασίας από εγκλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια.

Δυστυχώς υπάρχουν γονείς που κάνουν ότι δεν βλέπουν πως τα παιδιά τους εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες.

Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με τις οικογένειες και με τις αρχές για να επαναφέρουμε τους νέους που έχουν μπλέξει σε παράνομα μονοπάτια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: