Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Επστάιν: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γερμανός μέσος του Ηρακλή μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης μίλησε για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό ειδικά μετά τον βαθμό με τον Ολυμπιακό. Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, οι τέσσερις βαθμοί που πήραμε έδιωξαν την πίεση από πάνω μας. Σημαντικό όμως είναι να μείνουμε προσγειωμένοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Ανέφερε αρχικά ο Ντένις Επστάιν ενώ για τα άσχημα εντός έδρα αποτελέσματα: «Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό. Απλά να καταλάβουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Κερδίσαμε τον Αστέρα και με την βοήθεια των φιλάθλων μας πρέπει να πετύχουμε νίκες και με άλλες ομάδες».

Τέλος ο 23χρονος μέσος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τόνισε: «Πρέπει να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σκληροί και δυνατοί από το πρώτο λεπτό. Δεν με απασχολεί η παράδοση που έχουν στο Καυτανζόγλειο. Πρέπει να τους κερδίσουμε».

Λέκι: «Δεν θα αργήσω να επανέλθω»

Ο τραυματισμός του Ματίας Λέκι ανάγκασε τον Αργεντίνο σε μακρά απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους μη μπορώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα: «Σήμερα κλείνω τρεις εβδομάδες από την επέμβαση. Βελτιώνομαι μέρα με την ημέρα και αρκεί να αποκτήσω λίγο την μυϊκή μάζα που έχασα από την επέμβαση. Δεν θα αργήσω να επανέλθω, είμαι κοντά στην επιστροφή».

Για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια σχολίασε: «Ήταν μεγάλη η επιτυχία των τεσσάρων βαθμών στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πληροφορήθηκα ότι πήγαμε πολύ καλά. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου πρέπει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς για να επανέρθει η ηρεμία».

Η πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν έγινε δεκτή και με τον πιο ωραίο τρόπο από τον Ματίας Λέκι: «Η αλλαγή προπονητή δεν μου αρέσει γιατί δεν θέλω να μένει κανείς χωρίς δουλειά και ειδικά ο κ. Προτάσοφ. Ο νέος προπονητής έχει καινούρια φιλοσοφία και την αντιλαμβανόμαστε σιγά - σιγά όλοι οι παίκτες. Ελπίζουμε να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ηρακλή, σημείωσε: «Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι την επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους. Θα συζητήσουμε στο άμεσο μέλλον».

Απολογείται ο Ντάλα Μπόνα

Ενώπιον της διοίκησης θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 19.11, πριν την προπόνηση, ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα ώστε να απολογηθεί για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά. Το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Πολύκαρπος, με πρόθεση να προάγει το ζήτημα της πειθαρχίας στην ομάδα. Ο Ιταλός μέσος ομολόγησε το σφάλμα του και σε πρόσφατη συζήτηση με τον γενικό αρχηγό του Ηρακλή, Μανώλη Τουμπόγλου και βάσει αυτού αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την ενέργειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: