Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Φιλική νίκη με τραυματισμό Ντουντού!


Φιλική νίκη επί του Ιωνικού με σκορ 2-1 πήρε σήμερα ο Ολυμπιακός, αλλά η είδηση που προέκυψε αφορά στον τραυματισμό του Ντουντου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να ξεκινήσουμε από την εξέλιξη του φιλικού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν με 2-1 τον Ιωνικό χάρις στα γκολ του Διαμαντάκου στο 50' και του Λυκογιάννη στο 84ο λεπτό.

Το θέαμα και ο ρυθμός στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Όλη η δράση ήταν στο δεύτερο μέρος όπου σημειώθηκαν και τα 3 γκολ του αγώνα.

Όσο για τις δοκιμές του Ζίκο, ο Βραζιλιάνος έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς νέους παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Από τις παλιοσειρές στο φιλικό αγωνίστηκαν οι Ντομί, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης και Ντουντού. Ο τελευταίος μάλιστα καλύτερα (για τον Ζίκο) να μην αγωνιζόταν αφού δέχτηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε από το γήπεδο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ένα χτύπημα στο αριστερό ισχίο και την Τετάρτη θα διαπιστωθεί η κατάστασή του. Όπως είναι λογικό η αγωνία για το αυριανό αποτέλεσμα είναι μεγάλο, αφού στον Πειραιά δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν πως υπάρχει περίπτωση νέας απώλειας. Θα είναι όσκαρ γκαντεμιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: