Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ρεχάγκελ: «Να σκοράρουμε για να πάρουμε την πρόκριση»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Αντίστροφα μετρούν πλέον στην Εθνική ομάδα για τη ρεβάνς-τελικό με την Ουκρανία, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στους διεθνείς, τονίζοντας την ανάγκη για την επίτευξη γκολ στο Ντόνετσκ, έτσι ώστε να υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

«Σας επαναλαμβάνω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή σας το Σάββατο. Στόχος είναι να σκοράρουμε στο δεύτερο ματς για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Ουκρανία», ήταν το σύνθημα του Γερμανού στους διεθνείς κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Οι παίκτες θα προπονηθούν σήμερα στις 19:00 στο γήπεδο «Ντόνμπας Αρίνα», όπου θα διεξαχθεί την Τετάρτη το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Εκεί ο Ρεχάγκελ θα δει αν θα μπορέσει να έχει στη διάθεση του και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. «Θα δοκιμάσω να μπω αύριο», έλεγε χθες ο 24χρονος αμυντικός στο ιατρικό επιτελείο.

Σε ότι αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα: Οι Κυργιάκος, Μόρας και Παπασταθόπουλος παραμένουν οι τρεις της άμυνας εκτός και αν καταφέρει να αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος. Σταθεροί και οι Βύντρα, Σπυρόπουλος στα άκρα.

Υπάρχει η σκέψη να περάσει στα χαφ ένας εκ των Πλιάτσικα και Τζιόλη και να μετατοπισθεί ο Καραγκούνης στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Δίλλημα υπάρχει και για το ποιος εκ των Χαριστέα ή Γκέκα θα ξεκινήσει βασικός.

*** Ο Ότο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:30. Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/11, 3:05)

Δεν υπάρχουν σχόλια: