Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ρεχάγκελ: «Όλα για όλα»


Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδος έχει φτάσει, αφού στον επαναληπτικό με την Ουκρανία παίζεται η παρουσία της στο Μουντιάλ 2010. Ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές του να δώσουν το 100%:

«Ήρθαμε από τη Δευτέρα για προσαρμοστούμε στο περιβάλλον. Το καλό είναι ότι στην Ελλάδα δεν είχαμε άλλους τραυματισμούς και απουσίες. Από το πρώτο ματς μας έλειψαν παίκτες, κυρίως από την άμυνα», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και ακολούθως μίλησε για τον επαναληπτικό της Τετάρτης.

«Παίζουμε το δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να έχουμε επιτυχία. Αν τα καταφέρουμε, θα φανεί στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες που θα παίξουν, θα πρέπει να επιστρατεύσουν το 100% των δυνάμεών τους. Δεν είναι ένα ματς που μπορείς να διορθώσεις, αν κάτι δεν πάει καλά. Εδώ τα παίζεις όλα για όλα και θα είναι σημαντικό να είμαστε πνευματικά και σωματική υγιείς. Όταν σφυρίξει ο διαιτητής, οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις».

Ερωτηθείς για το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα, ο Γερμανός εκλέκτορας απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις. «Δεν θα πω για αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, θα δούμε. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Αβραάμ που δεν είναι έτοιμος. Θα δούμε αν θα κάνει προπόνηση. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι στην τακτική και έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στο πλάνο του αντιπάλου. Για μένα το σημαντικό είναι όσοι παίξουν να εφαρμόσουν τις εντολές».

Κλείνοντας ο Ρεχάγκελ υποστήριξε ότι «ναι μεν έχουμε παίξει πολλά σημαντικά παιχνίδια, αλλά και αυτό είναι ένα από τα πλέον σημαντικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: