Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ξέσπασε ο Μπάγεβιτς!


Απογοητευμένος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.... Καυστικός ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στον Novasport FM για τις μετεγγραφικές επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι. Ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του το καλοκαίρι, ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την τωρινή, ως τη δυσκολότερη περίοδο που έχει ζήσει στην Ένωση.

Αναλυτικά:
Για τις επαφές του: "Εγώ μιλώ μόνο με τον Βασίλη Δημητριάδη, με κανέναν άλλο. Ο Βασίλης μιλά με τον κύριο Θανόπουλο για αυτά τα πράγματα που πρέπει να ξέρουμε. Όχι, δεν έχω επαφή με κανέναν. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Δεν μας χρειάζεται να βγαίνουμε να λέμε τι έγινε λάθος και πώς έγινε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, ούτε να κλαίμε ούτε να κατηγορούμε. Κάναμε αυτές τις μεταγραφές που μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή. Ο καθένας μπορεί να κρίνει αν οι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν"

Για τις μετεγγραφικές επιλογές: "Ήταν τρίτες επιλογές δικές του, όχι πάντως δικές μου. Δικές μου επιλογές ήταν μόνο δύο. Να μην πω τώρα� Αφήστε, εκνευρίζομαι. Αν είπε αυτά τα πράγματα ο κύριος Θανόπουλος, θα του πω εγώ".

Για τις ευθύνες που του αναλογούν: "Οι ευθύνες ανήκουν πρώτα στον προπονητή και μετά σε όλους τους άλλους. Δεν ξεφεύγω ποτέ από τις ευθύνες μου, ούτε ψάχνω δικαιολογίες. Ό,τι μπορεί να έχω περάσει όλη την εβδομάδα είναι δικά μου και των παικτών. Ευθύνες πρέπει να αναλάβουν και οι άλλοι. Το πρόβλημα δεν αρχίζει από μένα και δεν θέλω να το αποδώσουν στους παίκτες και σε μένα".

Για τις αλλαγές στα διοικητικά: "Αν αναλάβει την ομάδα ο κύριος Κοζώνης, υπάρχουν σχέδια, υπάρχει πρόγραμμα, αλλά περιμένουμε. Εγώ περιμένω να τελειώσει το θέμα για να είναι η ΑΕΚ εκεί που πρέπει. Δεν ξέρω αν θα πάρει την ΑΕΚ ο κύριος Κοζώνης ή κάποιος άλλος. Όλα όσα συμβαίνουν είναι σε βάρος μας. Όχι σε βάρος του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά της ΑΕΚ και το πληρώνουμε όλοι. Υγεία να έχουμε όλοι και ελπίζω όλα τα άλλα να μπουν σε μια τάξη που θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".

Για την 3η θητεία του στο πάγκο της ΑΕΚ: "Είναι η πιο δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχα ποτέ τόσα μαζεμένα προβλήματα όπως τώρα. Προβλήματα που δεν μπορούμε να τα λύσουμε. Κάποτε δεν είχαμε λεφτά, αλλά δεν πέρασε από το μυαλό κανενός να κάνει κάτι. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά, έχουμε πολλούς ξένους. Εγώ είμαι μαζί τους, δεν τους κατηγορώ. Είναι μια κατάσταση που αφήνει σημάδια στην ομάδα και την απόδοσή της. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα κρίνει την κατάσταση. Δεν μπορώ να συζητώ για αυτό το θέμα, δεν έχω ασχοληθεί με αυτά που συζητιούνται και γνωρίζω αυτά που πρέπει να γνωρίζω σαν προπονητής. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου σαν προπονητής σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και δεν το λέω σαν δικαιολογία. Ακούμε πολλά και διάφορα, πιστεύω να βρεθεί λύση σύντομα. Πώς θα αρχίσει και πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία δεν το ξέρει κανένας".

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη θέση του προπoνητή: "Τι να κάνουμε; Η διοίκηση και ο πρόεδρος είναι υπεύθυνοι σε αυτά τα θέματα".

Για το στόχο της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή: "Έχουμε στόχο να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: