Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Βιεϊρίνια: «Υπέγραψα για τον Σέρτζιο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τους λόγους που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που αποκάλυψε πως: «Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι για εμένα ένα είδωλο και σίγουρα μέτρησε η παρουσία του».

«Δεν είναι ένα πρόσωπο. Είναι όλη η δομή της ομάδας που με έκανε να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Ναι, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι για εμένα ένα είδωλο και σίγουρα μέτρησε η παρουσία του. Ομως όλοι όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, από τον πρόεδρο μέχρι και τον προπονητή, με έχουν πείσει πως δίπλα τους θα εξελιχθώ. Είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ που ανανέωσε ως το 2013.

«Αναγνωρίζω πως ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα, άρα κι εγώ πρέπει να τα δίνω όλα στις προπονήσεις. Η ομάδα πρέπει να εκπληρώσει τους στόχους της και όλοι μας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας», τόνισε ο Βιεϊρίνια και πρόσθεσε: «Όταν σε εκτιμούν θέλεις να το ανταποδώσεις. Είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω την καλή δουλειά και να εκμεταλλευτώ τη σοβαρότητα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα μου».

Παράλληλα, μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Κριστιάνο Μοράις Ντε Ολιβέιρα, λέγοντας: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον είχα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας. Είναι αρκετά γρήγορος, με σωστές επινοήσεις και ικανός να κάνει πολλές δουλειές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: