Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

SKODA Ξάνθη: Πρόταση σε Μιτρέσκι!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Πρόταση στην Κότμπους για την απόκτηση του Ιγκόρ Μιτρέσκι με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού, φέρεται να έχει κάνει η Ξάνθη σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο των Σκοπίων. Ο παίκτης είναι 31 ετών, διεθνής με την ΠΓΔΜ και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Μακεντόνσκι Σπορ» φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιβεβαιώνει την πρόταση από την ακριτική ομάδα. Ο Μιτρέσκι δείχνει να μην απορρίπτει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά τόνισε ότι ο μάνατζερ του φέρνει και νέες προτάσεις, οπότε δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Μιτρέσκι με την Κότμπους λήγει σε έξι μήνες, αλλά δεν πρόκειται να ανανεωθεί, καθώς η ομάδα θέλει να κάνει ανανέωση και να στραφεί σε Γερμανούς ποδοσφαιριστές. Το βιογραφικό του είναι αρκετά «βαρύ», αφού για περίπου τέσσερα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της Σπαρτάκ Μόσχας. Στη συνέχεια πέρασε από Ουκρανία και Ισραήλ, ενώ από το 2006 βρίσκεται στο γερμανικό σύλλογο, έχοντας περάσει ένα διάστημα ως δανεικός στη βελγική Γκέρμιναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: