Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Έσβησε άδοξα η καριέρα του Αστον


Ο Ντιν Αστον της Γουέστ Χαμ Ο Ντιν Αστον αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 26 ετών! Ο διεθνής Αγγλος φορ της Γουεστ Χαμ, παρά τις πολλές επεμβάσεις που υποβλήθηκε δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που του είχε προκαλέσει σε μία προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας το 2006 (!) ο Σον Ράιτ Φίλιπς...

Ο Αστον ήταν από τους πλέον ελπιδοφόρους επιθετικούς στην Αγγλία. Μάλιστα είχε αρκετές συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες. Τον Αύγουστο του 2006 κλήθηκε από τον Στιβ ΜακΛάρεν για το φιλικό αγώνα της Αγγλίας απέναντι στην Ελλάδα. Στην προπόνηση που προηγήθηκε του αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο, από τον Σον Ράιτ Φίλιπς με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη τη σεζόν!

Αφού επανήλθε στη δράση κλήθηκε εκ νέου στα "λιοντάρια" αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο. Τελικά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2008. Ωστόσο ένας νέος τραυματισμός τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, σήμανε το τέλος της καριέρας του.

Η διοίκηση των "σφυριών" με ανακοίνωσή της, στάθηκε στο πλευρό του πρώην πλέον ποδοσφαιριστή:

"Είναι μία δύσκολη μέρα για τον σύλλογο. Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στον Dean. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε και του ευχόμαστε τα καλύτερα από εδώ και πέρα στη ζωή του. Επίσης ευχαριστούμε τους οπαδούς, για την κατανόηση στο σοβαρό αυτό ζήτημα".

Σε 46 συμμετοχές, ο ’στον πέτυχε 15 γκολ με τα «σφυριά», ενώ στην αρχή της καριέρας του αγωνίστηκε σε Κρου και Νόριτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: