Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Εγκώμια για Κριστιάνο

http://admin.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/eaf07230ca778ee3103e36c3a9b27c55_L.jpg?1260512462?1260512462?1260512462

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα ο πρώην συμπαίκτης του στην Πάκος Φερέιρα Ζορζίνιο.

Ο Ζορζίνιο μίλησε στην «SportDay», όπου «έπλεξε» το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο. Αξίζει να σημειωθεί πέρυσι ότι ο Ζορζίνιο αγωνίστηκε με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.
Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Πάκος Φερέιρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ τυχερός μια και αποκτά έναν υπέροχο ποδοσφαιριστή. Πρέπει να σας αποκαλύψω ότι το καλοκαίρι είχε βρεθεί μια ανάσα από την Πόρτο, αλλά η μεταγραφή χάλασε στο παραπέντε. Στην Πάκος παίζαμε στην ίδια πλευρά, οπότε συνεργαζόμασταν συχνά και τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας πολύ γρήγορος αριστεροπόδαρος επιθετικός με εκπληκτική αίσθηση του γκολ».

Συνεχίζοντας ο Ζορζίνιο αναφέρθηκε στο δυνατό σημείο του Κριστιάνο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μία ...σύγκριση με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια:

«Το δυνατότερο σημείο του πιστεύω ότι είναι η πολύ γρήγορη ντρίμπλα που διαθέτει. Το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο, αφού ντριμπλάρει πάνω στην κίνηση. Εχω παίξει κόντρα στον Βιεϊρίνια και μπορώ να πω ότι έχουν κάποια κοινά στοιχεία, αλλά ο Κριστιάνο είναι πιο πλήρης και πιο "επιθετικός" από τον Βιεϊρίνια. Τον αισθάνεται πολύ περισσότερο η αντίπαλη άμυνα».

Ο 31χρονος αριστερός μπακ τόνισε επίσης την πεποίθηση του, ότι ο Κριστιάνο θα ...αφήσει «εποχή» στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Οταν παίζει αριστερά μπορεί να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του. Βέβαια μπορεί να παίξει και πίσω από τους επιθετικούς, αλλά εκεί απειλεί περισσότερο με το δυνατό του σουτ. Γνωρίζω το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και πιστεύω ότι ο Κριστιάνο μπορεί να παίξει και να αφήσει το σημάδι του πολύ εύκολα στην Ελλάδα».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

autos mazi me ton vierinha tha GAMISOUN!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και εγω κατι τετοιο πιστευω....αλλα θα δειξει τι φρουτο ειναι