Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Κάλβο: «Ο κ. Κούπερ με κάνει να αισθάνομαι χρήσιμος»

Κάλβο: «Ο κ. Κούπερ με κάνει να αισθάνομαι χρήσιμος»

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 13ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιώργο Ζήνδρο, ο οποίος λίγο μετά την βράβευση τόνισε: «Να έχει και άλλες τέτοιες βραβεύσεις. Είναι μεγάλο ταλέντο και έχει να δώσει πολλά. Πιστεύω ότι είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη».

Ο Τόνι Κάλβο από την δική του πλευρά τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό του Άρη που με έχει στηρίξει πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το βραβείο αυτό είναι μία επιβράβευση της δουλειάς μου και της προσπάθειας που κάνω για να βελτιώνομα και να είμαι καλύτερος».

Για το γεγονός πως φέτος είναι ενδεχομένως πιο ομαδικός, ο Ισπανός παίκτης του Άρη ανέφερε: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ο νέος προπονητής μου ανέθεσε ένα ρόλο που με κάνει να νιώθω πιο σημαντικός και χρήσιμος. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλά σημεία κυρίως στον αμυντικό ρόλο που ο προπονητής με έχει βελτιώσει. Ελπίζω να μείνει για αρκετά χρόνια ώστε τόσο εγώ, όσο και άλλα παιδιά να πάρουν τέτοια βραβεία».

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό, ο Τόνι Κάλβο σημείωσε: «Θέλουμε να κλείσουμε με δύο νίκες την χρονιά. Ο Άρης όποτε παίζει εντός έδρας είναι υποχρεωμένος να κερδίζει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κλείσουμε με δύο νίκες, πόσο μάλλον αν κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό που είναι μία μεγάλη ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει θετικά και αρνητικά σερί όπως αυτό που είχαμε εμείς πριν την Λιβαδειά. Δική μας δουλειά είναι να σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι, να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το γεγονός ότι… φλερτάρει τελευταία με κάποιο γκολ, είπε: «Έχω μεγάλη όρεξη να σκοράρω και προσπαθώ με οποιονδήποτε τρόπο., Θεωρώ ότι δεν με θέλει η μπάλα όμως αν έρθει το πρώτο γκολ θα έρθουν και τα υπόλοιπα».

Ο Τόνι Κάλβο δεν θέλησε να πει αν νιώθει καλύτερα όταν παίζει δεξιά ή αριστερά. Επισήμανε απλώς ότι: «νιώθω καλά όταν παίζω. Με τον τρόπο που με έχει χρησιμοποιήσει ο καινούριος προπονητής νιώθω πολύ ευχαριστημένος». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: