Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Super League: Τρεις αγωνιστικές στον Εστογιανόφ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό και χρηματική ποινή 160 ευρώ, τιμωρήθηκε ο Φαμπιάν Εστογιανόφ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ουρουγουανός άσος του Πανιωνίου είχε κληθεί σε απολογία καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, γρονθοκόπησε τον Κάρλος Αραούχο.

Έτσι πλέον θα χάσει τόσο το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα όσο και τις αναμετρήσεις των "κυανέρυθρων" με την Καβάλα εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ εκτός. Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις για την 13 αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων ομάδων : επιβάλλει χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Λεβαδειακός : Για την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων ομάδων : επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Τέλος, η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος ESTOYANOFF FAB. την πειθαρχική ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών και την χρηματική ποινή των εκατόν εξήντα (160,00) ευρώ( άρθρο10 παρ. 1 α γ του Π.Κ. της ΕΠΟ) διοτι στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ ΑΕΚ « Μετά τη λήξη του αγώνα χτύπησες με γροθιά στο μάτι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ARAUJO CAR. προξενώντας σ’ αυτόν τραύματα στο μάτι».

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 12η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: