Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Κονσεϊσάο : «Σαν αδέρφια με τον Βρύζα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο μίλησε στον SPORT 103FM για τον Κριστιάνο, τον Βιερίνια αλλά και τη νέα του θέση. Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Κριστιάνο: “Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύς καλός στην τακτική , έχει πολύ καλή τεχνική και θα βοηθήσει στην επίθεση του ΠΑΟΚ. Υπήρχε ενδιαφέρον τόσο από τη Σπόρτινγκ όσο και από την Μπράγκα, αλλά εμείς κινηθήκαμε μεθοδικά κι αθόρυβα και τα καταφέραμε. Άλλωστε το σημαντικότερο είναι να κάνουμε έργα και όχι λόγια.
Για την ανανέωση του συμβολαίου του Βιερίνια : «Σημαντική κίνηση γιατί με αυτόν τον τρόπο αυξήσαμε τη ρήτρα αν και σε κάθε περίπτωση δεν είναι προς πώληση. Του άξιζε αυτή η ανανέωση με βάση την απόδοση και τις φετινές εμφανίσεις του. Είναι ένας πάρα πολύ καλός που μπορεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά προς στιγμήν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.
Για τα νέα του καθήκοντα και τη σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος σχολίασε : «Μου αρέσει αυτή η θέση και τα νέα μου καθήκοντα. Με τον Ζήση Βρύζα είμαστε σαν αδέρφια. Συνεργαζόμαστε πολλές ώρες καθημερινά, έχουμε την ίδια φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης και έτσι είναι εύκολο να δουλεύουμε για το καλό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: