Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Άρης: Προς διαζύγιο με Αμπρέου


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κι αν ο αποκλεισμός του Σεμπάστιαν Αμπρέου από την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε να κάνει με τις στομαχικές διαταραχές που αισθάνθηκε εντούτοις όλα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός μπορεί να είχε έρθει το καλοκαίρι στον Άρη γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η έλευση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου. Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι ο "Loco" δεν ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του Αργεντινού τεχνικού. Ο πρώτος με την σειρά του έχει το μυαλό του την στιγμή αυτή και στο Μουντιάλ του καλοκαιριού στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Επί του παρόντος από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αυτό που σημειώνεται είναι ότι ο Αμπρέου ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και ότι η συγκέντρωση όλων βρίσκεται αποκλειστικά στραμμένης το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι πως ο "Loco" θα βρίσκεται στο δυναμικό του Άρη μέχρι και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (20/12) επίσης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και από την επομένη στην διακοπή που θα ακολουθήσει θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με επικρατέστερο σενάριο την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: