Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ο Ρέμος προχωρά στην πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής

Ο Ρέμος προχωρά στην πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής

Μάλλον αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ το έχει πάρει απόφαση και προσπαθεί να βρει την λύση για την επόμενη μέρα χωρίς αυτόν στην ΠΑΕ. Θέλει να το πράξει άμεσα και επιδιώκει να εξαντλήσει όλα τα «χαρτιά» που έχει στην διάθεση του. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν ο Αντώνης Ρέμος το έχει πάρει απόφαση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να απεμπλακεί οριστικά από την ΠΑΕ Ηρακλής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και όσα είχε μεταφέρει στον Γιώργο Γαλανό και τους συνεργάτες του, έχει στα χέρια του δυο περιπτώσεις. Αυτή του Κώστα Χαραλαμπίδη που ασχολείται με εμπόριο άρτου και ενός επιχειρηματία από το εξωτερικό που μπορεί να διασφαλίσει όπως είχε τόνισε το μέλλον του Ηρακλή. Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστό αυτό το ενδιαφέρον προέρχεται από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ισπανία κατά κύριο λόγο και την Νότιο Αμερική. Οι επαφές δείχνουν αν είναι σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν απλά ορισμένες λεπτομέρειες ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και αν αναλάβει την ομάδα.

Οι όροι του Ρέμου

Στους όρους που έχει θέσει ο Αντώνης Ρέμος είναι να εξασφαλιστεί με εγγυητικές που αφορούν την ρύθμιση του χρέους προς την εφορία και το ποσό αυτό αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό άλλωστε είχε διαμηνύσει και στον Γιώργο Γαλανό στην συνάντηση τους στην Αθήνα. Σε πρώτη φάση θα παραχωρήσει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ και αν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι το τέλος της περιόδου θα παραχωρήσει και τις μετοχές. Επίσης μέσα στο πλαίσιο της συμφωνίας είναι και η παραμονή του προπονητικού τημ αλλά και του Ηλία Πουρσανίδη προκειμένου όπως ισχυρίζεται να μην διαταραχθεί η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Σε αυτό το ζήτημα δεν φαίνεται να υπάρχει αντίρρηση από τον υποψήφιο επενδύτη και έτσι φαίνεται να υπάρχει μια εξέλιξη που θα καταλήξει σε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Αυτό , αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα ανακοινωθεί πριν από τα Χριστούγεννα και θα αλλάξει έτσι η κατάσταση στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να ανακοινωθεί στην γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί στις 31 του μηνός όπου θα υπάρξει και ένας απολογισμός για την τρέχουσα σεζόν.

Εμπλοκή Ρομπέρτο Αζιζ;

Κατά μια άλλη εκδοχή στο θέμα φαίνεται να εμπλέκεται και ο Αζιζ Ρομπέρτο που είναι ο αδελφός του Ροναλντινιο και έχει αναμιχθεί στην υπόθεση. Άλλωστε έστειλε τους δυο βραζιλιάνους που δοκιμάζονται στην ομάδα και παλιότερα ήθελε να αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας του Άρη. Μάλιστα εκείνη η περίπτωση είχε προχωρήσει σημαντικά αλλά χάλασε την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με όσα φημολογούνται ο αδελφός του Ροναλντίνιο είτε θα συνεργαστεί με τον υποψήφιο επενδύτη και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση τότε θα συνεργαστεί άμεσα με τον Αντώνη Ρέμο. Γενικά φαίνεται ότι ο Ρομπέρτο Αζζιζ είναι κοντά στον Αντώνη Ρέμο και ίσως έχει θέση στον μελλοντικό Ηρακλή. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: