Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Τακτική κι.. άγιος ο Θεός!


Νιόπλιας και Βαζέχα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις του με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νιόπλιας δείχνει ότι ρίχνει τεράστιο βάρος στην τακτική. Ο Κοζανίτης τεχνικός, έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν την Πέμπτη πάνω στα τελειώματα φάσεων, την τακτική, ενώ στο τέλος έπαιξαν δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Κοινώς, πολύ δουλειά με την μπάλα για να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα με το... καλημέρα. ’λλωστε, ο χρόνος πιέζει καθώς την Παρασκευή κιόλας η αποστολή αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη όπου το Σάββατο θα ντεμπουτάρει ο Έλληνας τεχνικός στον πάγκο του Παναθηναϊκού, στο δύσκολο ματς με τον Ηρακλή.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σαριέγκι, που φυσικά δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τον «γηραιό».

Μαζί του ο Ιορδανίδης

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόσληψη του Νιόπλια, ουσιαστικά όλοι ήξεραν πως ο Μιχάλης Ιορδανίδης με τον οποίο συνεργαζόταν στις Εθνικές ομάδες, θα ακολουθήσει το ίδιο δρόμο. Την Πέμπτη, επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του παλαίμαχου επιθετικού στο «τριφύλλι». Έτσι, ο Ιορδανίδης θα είναι μαζί με τον Κριστόφ Βαζέχα οι άμεσοι συνεργάτες του Νιόπλια.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως δεύτερου βοηθού προπονητή», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: