Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτος στόχος ο Γιοβάνοβιτς


Ο Γιοβάνοβιτς σε προσπάθεια του κόντρα στον Ολυμπιακό Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που ανοίγει σε λίγες μέρες. Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς αποτελεί το νούμερο ένα στόχο των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι αναμένεται να έχουν νέα επαφήμε τη διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης τις επόμενες ημέρες. Από την στιγμή που οι Βέλγι απέτυχαν να περάσουν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν λόγο να κρατήσουν τον Σέρβο στο ρόστερ τους μέχρι το τέλος της σεζόν και να τον χάσουν το καλοκαίρι δίχως να βάλουν στο ταμείο τους ένα ευρώ.

Ο Γιοβάνοβιτς που φρόντισε να κρατήσει ανοικτές τις πόρτες στον Ολυμπιακό, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε 20 μέρες, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν καταφέρουν να τα βρουν με τη Σταντάρ Λιέγης για μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν με ένα ποσό περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ θα μπορέσουν να ντύσουν στα "ερυθρόλευκα" τον Σέρβο άσο από την 1/1/2010.

Εκτός από τον Γιοβάνοβιτς στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ένας παλιός γνωστός, ο Λούα Λούα. Επίσης οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν σταματήσει να κοιτάζουν και τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ. Ο Μεξικανός είναι πελάτης του Ζάχαβι, με τον οποίο ο Ολυμπιακός διατηρεί άψογες σχέσεις και ο οποίος αν αποκτηθεί να γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: