Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανεβαίνει ο Ηλιάδης


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει της αναμέτρησης στα Πηγάδια με τη Ξάνθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε εκπαιδευτικό διπλό ενώ ο Σάββας Κωφίδης έδωσε έμφαση στην αγωνιστική στρατηγική.

Ο Ελληνας τεχνικός του «Γηραιού» είδε το Στέλιο Ηλιάδη να ακολουθεί εντατικό ατομικό πρόγραμμα,χωρίς ενοχλήσεις και από τη Πέμπτη αναμένεται να μπει να κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής. Αντίθετα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ακολουθεί ο Παπαστεργιανός που δεν πιέζεται αφού έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη, λόγω τιμωρίας.

Λέκι και Πιλότο συνεχίζουν τα ειδικά προγράμματα με το πρώτο να έχει θέσει στόχο να επανέλθει μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ενώ ο δεύτερος χρειάζεται ακόμα εύλογο χρονικό διάστημα για την επάνοδο του.Χτύπημα στο πόδι, που δεν εμπνέει ανησυχία, δέχτηκε ο Σερζ Ντιέ, που παρ΄όλα αυτά αποχώρησε από τη προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Τέλος ο γκολκίπερ Κοβαλέφσκι επανεντάχτηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, προπονούμενος σε πλήρες επίπεδο, μετά την ολοκλήρωση της υποχρέωσης, που είχε στην Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: