Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ρέμος: «Θα φύγω μόνο όταν βρω αξιόπιστη λύση»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Θέση για όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ Ηρακλής πήρε ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά μετά την γνωστοποίηση της απόφασής του να αποχωρήσει από τη διοίκηση. Ο πρόεδρος του «γηραιού» παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Channel η οποία προβλήθηκε σε μαγνητοσκόπηση στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί».

«Για μένα ο Ηρακλής ήταν μία απόφαση ζωής και προσπάθησα να λειτουργήσω σωστά. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, ακόμη και στις δύσκολες καταστάσεις είμαι εδώ και πληρώνω και ματώνω. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω ακόμη και τώρα που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

«Από τον Ηρακλή θα φύγω μόνο όταν καταφέρω να βρω μια αξιόπιστη κατάσταση που θα μπορέσει να εγγυηθεί το μέλλον της ομάδας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Φήμες για συμφωνία με Ισραηλινό επιχειρηματία

Την ίδια στιγμή, στη Θεσσαλονίκη έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Αντώνη Ρέμο να έχει συμφωνήσει με Ισραηλινό επιχειρηματία για τις μετοχές της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να έχει «δώσει τα χέρια» για την παραχώρηση του 50% των μετοχών της ΠΑΕ. Ο ίδιος θα διατηρήσει το 30% και πιθανότατα θα μείνει στην ομάδα με την ιδιότητα του προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: