Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Tρεις αγωνιστικές ο Λέμαν


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά τις κριτικές για την ψυχοσυνθεσή του και τις κατά καιρό αψυχολόγητες ενεργειές του, ήρθε η ώρα για τον Λέμαν να γευτεί και τις συνέπειες των πράξεων του. Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την γερμανική ομοσπονδία για την κλωτσιά του στον επιθετικό της Μάιντς.

Ο 40χρονος γερμανός διεθνής γκολκίπερ της Στουτγκάρδης Γενς Λέμαν τιμωρήθηκε για την κόκκινη κάρτα του και το αντιαθλητικό του χτύπημα στον Μπάντσε της Μάιντς με τρεις αγωνιστικές από την γερμανική ομοσπονδία.

Ο εκκέντρικός τερματοφύλακας που κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του για εξωαγωνιστικές δραστηριότητες για ακόμη μία φορά θα αφήσει έτσι την ευρισκόμενη σε δεινή κατάσταση Στουτγκάρδη χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα στα επερχόμενα ματς κόντρα στις Χόφενχαιμ, Βόλφσμπουργκ και Φράιμπουργκ.

Ο Λέμαν έχει "προβληματίσει" και παλιότερα το φίλαθλο κοινό με τις ομηρικές του κόντρες με τον Όλιβερ Καν και Μανουέλ Αλμούνια αλλά και την πρόσφατη απόπειρα του να κάνει την ανάγκη του (να.. ουρήσει) ενώ το ματς εξελισσότανε πίσω απο μια διαφημιστική πινακίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: