Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Κορυφαίος γκολκίπερ του 2009 ο Κασίγιας


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τον τίτλο του κορυφαίου γκολκίπερ στον κόσμο για το 2009 κέρδισε ο Ίκερ Κασίγιας, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (16/12) η ισπανική εφημερίδα "As", λίγες ημέρες πριν γίνει η επίσημη βράβευση από τη FIFA σε γκαλά της Ζυρίχης.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας ξεπέρασε σε προτιμήσεις τους Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Φαν ντερ Σάαρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Ρέινα (Λίβερπουλ), Νόιερ (Σάλκε), ενώ το εντυπωσιακό είναι πως ήταν ο πρώτος σε ψήφους τερματοφύλακας τόσο στον φετινό διαγωνισμό για τη "Χρυσή Μπάλα", όσο και για τον κορυφαίο παίκτη σύμφωνα με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

"Σας ευχαριστώ για όλες τις ψήφους που είχα. Αυτό που πέτυχα τα τελευταία χρόνια είναι χάρη στη δουλειά των συμπαικτών μου τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας μου.

Είναι τιμή για μένα να λαμβάνω αυτές τις διακρίσεις, όμως θα πρέπει να δουλέψω περισσότερο και πιο σκληρά επειδή έχουμε τεράστιες προκλήσεις μπροστά μας", δήλωσε περιχαρής ο 28χρονος Ισπανός κίπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: