Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Απειλεί με αποχώρηση από τη Ρόμα ο Οκάκα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με αποχώρηση από τη Ρόμα απειλεί, μέσω του μάνατζερ του, ο Στέφανο Οκάκα, σε περίπτωση που οι Ρωμαίοι αποκτήσουν επιθετικό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο πολιτογραφημένος Ιταλός επιθετικός δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή του και φοβάται ότι αν η ομάδα του αποκτήσει και άλλον επιθετικό, τότε θα μειωθεί ακόμα πιο πολύ ο χρόνος συμμετοχής του.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα για το Europa League απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας , αυτό όμως φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για τον 20χρονο παίκτη.

«Ο Στέφανο είναι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα πάρει λεπτά συμμετοχής, όμως αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Έχει μπροστά του, τους Τότι, Βούτσινιτς οι οποίοι είναι πρώτες επιλογές. Είναι ήρεμος, δεν αντιδράει ,όμως θέλει να παίξει. Γνωρίζει πως η ομάδα διαθέτει παίκτες ποιότητας και ξέρει ότι όλα είναι μέρος του παιχνιδιού, αυτό όμως δεν τον αποτρέπει από το να σκέφτεται το μέλλον του» δήλωσε ο μάνατζερ του Οκάκα και πρόσθεσε ότι «η Ρόμα είναι σε αναζήτηση επιθετικού. Μου είπε πως αν τελικά αποκτηθεί κάποιος να μιλήσω με την ομάδα να δούμε τι θα κάνουμε. Θα ήθελε να φύγει τον Ιανουάριο για να πάρει ευκαιρίες σε άλλη ομάδα, έστω ως δανεικός. Θα δούμε τι θα γίνει και ανάλογα θα πράξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: