Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ηρακλής: Χτύπησε ο Ντιέ

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ελαφρύς τραυματισμός του Σερζ Ντιέ προς το τέλος της προπόνησης, ήταν το απρόοπτο πρόβλημα που προέκυψε για τον Σάββα Κωφίδη την Τετάρτη (16/12).

Ο 32χρονος μέσος του Ηρακλή δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και αποχώρησε προληπτικά από το πρόγραμμα της προπόνησης. Ωστόσο το ιατρικό επιτελείο εκτιμά ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την παρουσία του στον Κυριακάτικο (20/12, 19:00) εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Αισιοδοξία υπάρχει και για τη συμμετοχή του Στέλιου Ηλιάδη, ο οποίος ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα, χωρίς ενοχλήσεις και ελπίζεται ότι από την Πέμπτη (17/12) θα περάσει σε πλήρη ρυθμό προπόνησης με την ομάδα.

Ο Παπαστεριανός ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά δεν πιέζεται να επιστρέψει καθώς είναι τιμωρημένος και έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λέκι, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με στόχο, μετά τις γιορτές, να επανέλθει σε ομαδικούς ρυθμούς.

Ο Πιλότo συνεχίζει το πρόγραμμά του, το οποίο, έχει αυξημένους ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Κοβαλέφσκι επανεντάχτηκε στο πρόγραμμα και γυμνάστηκε κανονικά, μετά την ολοκλήρωση της υποχρέωσης, που είχε στην Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: