Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Καραγεωργίου:"Κίνητρο ο ΠΑΟΚ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το όνομα του αντιπάλου αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες του Εργοτέλη ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός των Κρητικών σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, αναφερόμενος στο παιχνίδι, τόνισε:"Το Σάββατο δίνουμε έναν αγώνα δύο φορές πιο δύσκολο. Από την μία όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και από την άλλη το όνομα του αντιπάλου μας κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο.

Σίγουρα το όνομα του αντιπάλου είναι κίνητρο για εμάς και μια πιθανή νίκη θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας σε πολλούς τομείς. Το προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν αυτό που θέλαμε από πλευράς αποτελέσματος και βαθμών, αλλά πιστεύω να έρθει το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Για τις απουσίες των Ρομάνο και Μπέτο, εξάλλου, είπε:"Τόσο ο Ρομάνο όσο και ο Μπέτο έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ωστόσο στο ποδόσφαιρο τα προβλήματα είναι δεδομένα και πρέπει να ζήσουμε με αυτά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα υπάρχουν από εδώ και στο εξής τόσο προβλήματα τραυματισμών όσο και προβλήματα με τιμωρίες παικτών από κάρτες".

Ακόμη για το αν έχει καταλήξει για την ενδεκάδα του αγώνα, απάντησε:"Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι ο προπονητής έχει στο μυαλό του την ερχόμενη αναμέτρηση και τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, ωστόσο υπάρχουν αρκετές προπονήσεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα μπορεί να συμβεί".

Για τους στόχους της ομάδας, ο Νίκος Καραγεωργίου, επεσήμανε:"Το θέμα με το να τερματίσει η ομάδα σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη το διατηρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Εγώ μέσα από την δυνατότητα που μου δίνεται, από τις Συνεντεύξεις Τύπου, για να εκφράσω τους στόχους του Εργοτέλη, δεν έχω αναφερθεί σε τέτοιους στόχους. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να πάρουμε καλύτερη θέση από την 9η που πήραμε πέρσι.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο τόσο ατομικά όσο και συνολικά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι".

Επίσης για την αντιμετώπιση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ,είπε:"Είναι ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Έχει πολύ συμπαγή ομάδα και δεν μπορείς εύκολα να την διασπάσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καβάλα ήταν πολύ καλός και δημιουργικά. Πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι η ικανότητα που έχουμε είναι δεδομένη και μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη".

Τέλος ο Νίκος Καραγεωργίου έστειλε το μήνυμά του προς τους φιλάθλους, λέγοντας:"Είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος και θέλουμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου. Θέλουμε την βοήθεια του, ώστε κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και να κοιτάζουμε την συνέχεια πιο αισιόδοξα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: