Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Η... Σάσα Μπάστα είναι η μεταγραφή!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι απανταχού επώνυμοι (αθλητές και μη) είθισται να παίζουν «κρυφτούλι» με τα ΜΜΕ, ειδικότερα σε συναισθηματικά θέματα.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, πάντως, δεν ακολουθεί το ρεύμα και αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο κανόνα. Μετά, άλλωστε, την αφιέρωση που επεφύλαξε στην αγαπημένη του Σάσα Μπάστα, όταν σκόραρε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, χθες δεν είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ συνοδευόμενος από την εκρηκτική τραγουδίστρια!

Τη στιγμή, μάλιστα, που εισήλθε το ζευγάρι στο χώρο ο 18χρονος παίκτης ανήγγειλε πως «σας έφερα τη νέα μεταγραφή!». Και επειδή τα παιδιά είναι ερωτευμένα και δεν το κρύβουν προσφέρουν απλόχερα ψωμί σε φωτογράφους και εικονολήπτες. Είναι χαρακτηριστικό πως η είσοδος του Ταχτσίδη και της Μπάστα έτυχε υποδοχής νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή. Για να μην πούμε ότι κάποιοι νόμιζαν πως κατέφθασε ο Μπομπ Κοζώνης.

Βλέπετε, τα φλας άστραψαν και όλες οι κάμερες εστίασαν πάνω τους. Αυτή η εξέλιξη, πάντως, προκάλεσε μία μικρή αμηχανία στο ζευγάρι, αφού ξαφνικά ο Παναγιώτης κοιτούσε προς την ανατολή και η Σάσα προς τη δύση. Αργότερα, μάλιστα, ο Ταχτσίδης έσπευσε να πιάσει από κοντά κάνα δυο φωτογράφους για να ζητήσει να μη δημοσιευθούν φωτογραφίες, όμως το ποτάμι πλέον δεν γύριζε πίσω Αυτό, πάντως, δεν χάλασε τη βραδιά τους, αφού αργότερα τσούγκριζαν με χαμόγελο τα ποτήρια τους.

Χαμόγελο «έσκασαν» και οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ τη στιγμή που μοιράζονταν δώρα στα παιδιά. «Α, λεφτά» αναφώνησαν κάποιοι με νόημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: