Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Μπέκαμ: "Η Μίλαν μπορεί το σκουντέτο"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την πεποίθησή του ότι η Μίλαν βρίσκεται σε καλό επίπεδο και μπορεί να προσπεράσει την Ίντερ και να πάρει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε συνέντευξή του που φιλοξενεί την Τετάρτη (16/12) η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport".

Ο 35χρονος Άγγλος σούπερ σταρ, ο οποίος θα ενισχύσει τους "ροσονέρι" από τον Ιανουάριο και μέχρι τη λήξη της σεζόν, δεν έκρυψε παράλληλα την επιθυμία του να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και να φέρει η κλήρωση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αντίπαλο της ομάδας του Λεονάρντο στην φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ιταλία. Μετράω αντίστροφα τις ημέρες και τώρα απομένουν μόνο δύο εβδομάδες. Ο Λεονάρντο και εγώ μιλάμε συνέχεια μέσω γραπτών μηνυμάτων. Του έχω ευχηθεί καλή τύχη.

Βλέπω ότι τα πάει καλά παρά την πρόσφατη ήττα από την Παλέρμο και δεν θα περάσει καιρός μέχρι να μιλήσουμε και πρόσωπο με πρόσωπο. Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια. Είμαι πολύ καλά ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στην Ιταλία", τόνισε ο "Μπεκς", για να προσθέσει όσον αφορά στη μάχη του τίτλου.

"Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να φτάσουμε και να προσπεράσουμε την Ίντερ, αλλά όλα είναι πιθανά.

Προφανώς δεν είναι κάτι εύκολο, όμως όλοι οι παίκτες της Μίλαν είναι δυνατοί και παίζουν σε καλό επίπεδο. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι η Μίλαν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Είναι φυσιολογικό να θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί εκεί παίζουν οι πιο δυνατές και σημαντικές ομάδες. Σκέφτομαι τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπαρτσελόνα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Θα ήθελα να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί είναι μία ξεχωριστή διοργάνωση. Θα είναι όμως επίσης ωραίο να επισκεφτώ διάφορες ιταλικές πόλεις αγωνιζόμενος στη Serie A. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημά σας".

Όσον αφορά στην κληρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας την Παρασκευή όπου θα βγουν τα οκτώ ζευγάρια στην νοκ-άουτ φάση των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε: "Θα ήθελα πολύ να συναντηθούμε με την πρώην ομάδα μου, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τότε που έφυγα το 2003 δεν έχω ξαναγυρίσει για να παίξω στο Ολντ Τράφορντ.

Επτά χρόνια έχουν περάσει και θα ήθελα να συμβεί. Η Μάντσεστερ απέναντι στον Μπέκαμ θα ήταν σπουδαίο, έτσι; Θα ήταν δύσκολη η κόντρα αλλά πολύ συναρπαστική. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: