Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Πιλάβιος: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τον Ρεχάγκελ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής μετά το Μουντιάλ 2010, σύμφωνα με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Metropolis», σχολίασε την αιφνίδια αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια από την Εθνική Ελπίδων. Αναφέρθηκε στην ελληνική διαιτησία, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στο ΟΑΚΑ ανεξάρτητα από τις ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Πιλάβιος:

Για το αν θα παραμείνει ο Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010:

«Σε μια συνεργασία υπάρχουν δύο πλευρές και πρέπει να έχουν και οι δύο άποψη. Έτσι κι εμείς με τον κ. Ρεχάγκελ, με τον οποίο θα μιλήσουμε για το τι θα γίνει μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα»

Για την ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια και του Μιχάλη Ιορδανίδη από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων:

«Ό,τι έγινε, έγινε, δεν αλλάζει κάτι. Είμαι της γνώμης ότι αν κάτι δεν μπορεί να αλλάξει, να το αφήνω και να μη μένω σε αυτό. Για τον αντικαταστάτη του κ. Νιόπλια υπάρχουν αναρίθμητοι υποψήφιοι».

Για την διαιτησία στα ελληνικά γήπεδα:

«Ας αφήσουμε τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Ας αφήσουμε ανεξάρτητη τη διαιτησία και να μην λέμε διάφορα. Να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι, μόνο έτσι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και για το αν υπάρχει σκέψη να αλλάξει η έδρα σε περίπτωση που βρεθούν στον τελικό δύο ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα:

«Αν και είναι πρόωρο αυτό, θα το δούμε αν προκύψει. Όμως έχει οριστεί ως έδρα του τελικού το Ολυμπιακό Στάδιο και δε θέλουμε να το αλλάξουμε. Η θέση μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει σταθερή έδρα για τον τελικό του κυπέλλου κάθε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: