Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ρήτρα 12 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Νέρι

Το ποσό των 12 εκατ. ευρώ θα πρέπει να πληρώσει ο Ολυμπιακός στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην περίπτωση που αποφασίσει να αγοράσει τον Νέρι Καστίγιο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του.Οι πρωταθλητές Ελλάδος ήταν αρνητικοί αρχικά στο ενδεχόμενο να μπει στο συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού αυτό το ποσό ως ρήτρα, ωστόσο, τόσο ο παίκτης όσο και ο εκπρόσωπός του ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι οι Ουκρανοί δεν θα τον πουλήσουν σε κάποιον άλλον σύλλογο.

Εξάλλου, μετά τον 18μηνο δανεισμό του Καστίγιο, οι «ερυθρόλευκοι» θα διαπραγματευτούν ξανά με τους ιθύνοντες της Σαχτάρ, προκειμένου να παραμείνει ο Μεξικανός άσος για ακόμη ένα χρόνο στο Λιμάνι, ενώ μετά θα μείνει ελεύθερος και θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει όποια ομάδα θέλει…

Αλεχάντρο: Χαρούμενος ξανά ο Νέρι!

Ο μάνατζέρ του Νέρι και αδερφός του, Χέσους Αλεχάντρο μίλησε στη μεξικάνικη ιστοσελίδα «Esto» και τόνισε: «Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως κάποια ζητήματα που θα ρυθμίσουν οι δικηγόροι και η καταβολή των δόσεων».

Στη συνέχεια, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Σαχτάρ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Σαχτάρ για την καλή διάθεση που έδειξε στις διαπραγματεύσεις. Δαπάνησε πολλά χρήματα για την απόκτηση του Νέρι, αλλά αντιλήφθηκε την ανάγκη του να επιστρέψει για να είναι και πάλι ενεργός. Θυσίασε πολλά πράγματα για το καλό της καριέρας του».

Στο τέλος, παραδέχθηκε πως Καστίγιο είναι πανευτυχής για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια για τον Νέρι και την οικογένειά του, αλλά επιτέλους επιστρέφει και μπορεί να χαμογελά και πάλι. Μέσω του Ολυμπιακού θα μπορέσει να ξαναβρεί τη φόρμα του και να επιστρέψει στα γνωστά του αγωνιστικά επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: