Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Με αριστερό χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ...


Στα ερυθρόλευκα ο Ντάτολο Στον Ολυμπιακό περιμένουν να αποσταλούν τα χαρτιά με τις υπογραφές του Ντάτολο για να ανακοινώσουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακό για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσει προπονήσεις με τους "ερυθρόλευκους", έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται σε μία θέση όπου "πόναγε" όλη τη σεζόν, καθώς δεν υπήρχε στο ρόστερ της ομάδας αριστερό χαφ. Οι προπονητές των "ερυθρόλευκων" φέτος αναγκάστηκαν να "βαφτίσουν" αριστερό χαφ τους Λεονάρντο, Ζαϊρί, Οσκαρ έτσι ώστε να βρουν λύσεις και να καλύψουν το μεγάλο κενό. Ο Ντάτολο γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει 500.000 ευρώ για το δανεισμό του Ντάτολο για έξι μήνες, ενώ η οψιόν αγοράς έχει οριστεί στα 5,5 εκ. ευρώ.

Οι Λούα Λούα, Καστίγιο και Ντάτολο είναι οι μεταγραφές του Ολυμπιακού στην τρέχουσα περίοδο και ίσως να μην είναι οι μόνες. Οι "ερυθρόλευκοι" παρακολουθούν και τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, καραδοκώντας για τον Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός αποτελεί στόχο των πρωταθλητών, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω τις δηλώσεις του εκπροσώπου του άφησε ανοικτή την πόρτα στους πρωταθλητές. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αν υπάρξει διοικητική αλλαγή στην "Ενωση", τότε ίσως να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για τη μεταγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: