Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Κάλβο: Στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου

Την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ως πρώτο στόχο ο Τόνι Κάλβο, σε δηλώσεις με αφορμή τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής.Ο Ισπανός πήρε το βραβείο του από τα χέρια του βετεράνου άσου, Δημήτρη Μπουγιουκλή και είπε αρχικά:

«Για μένα δεν έχουν αξία τα τρόπαια του πολυτιμότερου παίκτη ή του καλύτερου γκολ. Θέλω το τρόπαιο του Κυπέλλου. Φυσικά θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά και να παίξουμε στην Ευρώπη, όμως αυτό που έχουμε σαν πρώτο στόχο πλέον είναι την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Στη συνέχεια, πάντως, ο Κάλβο χαρακτήρισε ως το καλύτερο γκολ της καριέρας του αυτό που πιστώθηκε εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, για το Κύπελλο Ελλάδας: «Είναι το καλύτερο της καριέρας μου. Η χαρά είναι διπλή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή αφού πέτυχα δύο γκολ και η ομάδα πήρε μία σημαντική νίκη και πήρε βαθμούς».

Για τις αλλαγές Κούπερ: «Η ομάδα δεν κέρδιζε και είχε πέσει αρκετά ψυχολογικά και δεν έβγαινε τίποτα. Τώρα η ψυχολογία έχει αλλάξει. Όταν μπαίνουν τα γκολ, έρχονται οι νίκες, θα μπούνε και περισσότερα, αφού όπως είπα έχει αλλάξει η ψυχολογία».

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΣ: «Αυτό που μας είπε και ο προπονητής είναι ότι υπάρχει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΠΑΣ και αυτό μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία τους. Εμείς δουλεύουμε στην δική μας τακτική και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Τα Γιάννινα είναι σε δύσκολη θέση όμως εμείς θα πάμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι πηγαίνουμε σε μία δύσκολη έδρα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και το θέμα είναι να κερδίσουμε κι ας μην πετύχω εγώ το γκολ».

«Γκολ και νίκες»

Από την πλευρά του, ο Δ. Μπουγιουκλής σχολίασε: «Το γκολ της Τετάρτης ήταν κατά την γνώμη μου εκπληκτικό. Να συνεχίσει έτσι και να συνδυάζονται τα γκολ που πετυχαίνει με νίκες της ομάδας και να πετύχουμε τον στόχο να φέρουμε έναν τίτλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με την έλευση του Κούπερ έχει σταθεροποιήσει την απόδοση του και με τα γκολ που πετυχαίνει δίνει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: