Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Γερμανία Δυναμική επιστροφή


Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-0 της Χόφενχαϊμ και ανέβηκε στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος με την επανέναρξή του. Οι Βαυαροί δεν φάνηκαν να επηρεάζονται ούτε από την καθιερωμένη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά ούτε και από τις ασυνήθιστες, ακόμα και για Γερμανία, καιρικές συνθήκες του τελευταίου διαστήματος.
Στο 35’ το σκορ άνοιξε στην «Αλιάνζ Αρίνα» με τον Μάρτιν Ντεμικέλις να παραβιάζει την εστία των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Μίροσλαβ Κλόζε στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που έστειλε την Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι Βαυαροί έχουν 36 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση. Τους ακολουθούν Λεβερκούζεν με 35 και Σάλκε με 34 οι οποίες έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Από την πλευρά της η Χόφενχαϊμ, έμεινε στους 25 βαθμούς και την 7η θέση.

Μπάγερν Μονάχου: Μπουτ, Ντεμικέλις, Βαν Μπούιτεν, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Βαν Μπόμελ (90' Τιμόστσουκ), Μίλερ (77' Πράνιτς), Ρόμπεν, Όλιτς (63' Κλόζε), Γκόμεζ

Χόφενχαϊμ: Χίλντεμπραντ, Κόμπερ, Σίμουνιτς, Ίμπερτσμπεργκερ, Μπεκ, Σαλίχοβιτς, Βούκσεβιτς (45' Λούντβιγκ), Ζουκουλίνι (72' Άιχνερ), Μπα (87' Τερατσίνο), Ιμπίσεβιτς, Μαϊκοσουέλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: